Onze mogelijkheden

BSO Steenwijk de leukste BSO

BSO Steenwijk is de leukste BSO in Steenwijkerland. Je kan heerlijk spelen in Balloe speelparadijs of lekker op de BSO zelf blijven en spelen, lezen, kleuren, knutselen, drummen verzin het maar en we kijken of het mogelijk is. We hebben steeds nieuwe activiteiten omdat we samenwerken met Doen Kids .

We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag 6.00 uur tot 21.30 uur.

Er is mogelijkheid tot huiswerkbegeleiding en/of ondersteuning bij logopedie.

We bieden ontbijt, lunch en warm eten aan. We brengen en halen de kinderen naar en van school.

Je brood of tussendoortje voor school vergeten, geen nood. Wij geven dit mee.

Te ziek voor school, maar niet zo ziek dat de ouder(s) er bij moeten blijven. Dan kan je in de ziekenboeg komen. Dan geen speelparadijs natuurlijk, maar alles rustig aan.

 

 

 

 

 

Service Image

Vast contract

Vaste contracten zijn er voor de gezinnen, die elke week dezelfde uren op de zelfde dagen afnemen. Vakanties vullen we in overleg in. Hiervoor geldt hetzelfde uurtarief. Het uurtarief is €6,95 per uur. We verrekenen per kwartier.

Service Image

Flexibel contract

Flexibel contract is voor ouders, die in ploegen werken of en studie volgen niet elke week/maand vaste dagen. De uren worden per periode doorgegeven. De vakanties worden niet standaard meegenomen.Het uurtarief is €7.40 per uur. We verrekenen per kwartier.

Service Image

Incidenteel

Soms heb je ineens of tijdelijk opvang nodig. Door ziekte of andere reden. Bij BSO Steenwijk kan dit. Vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag uit de brand. Als dit lang gaat duren kan het contract omgezet worden in een vast of flexibel contract. Het uurtarief is €7,95 per uur. We verrekenen per kwartier.

Aanmeldformulier

Hier komt het aanmeldformulier.

Over ons

Philosophy Image
Philosophy Image
Philosophy Image

Onze visie

Onze visie:

 

Hier staat de visie kort weergegeven.

Ieder kind is welkom en wordt met liefde opgenomen in onze BSO. We zorgen samen de ouders voor de kinderen en hebben regelmatig contact.

Respect voor alles en iedereen. Ieder kind mag in zijn eigen tempo zich ontwikkelen. Wij helpen hier graag bij.

Samen drinken en eten even  om de beurt vertellen wat er is gebeurd en dan spelen of iets doen wat je leuk vindt. Indien gewenst om 17.30 warm eten in de grote keuken.

BSO Steenwijk is er voor alle kinderen, medische indicaties in overleg ivm gespecialiseerd personeel.

Oeps tas vergeten

Indien u of uw kind even niet aan de schooltas heeft gedacht, is dat geen probleem. Wij kunnen dit meegeven. Dit kan zijn: brood, pakje drinken en/of een stuk fruit.

GGD

BSO Steenwijk wordt gekeurd door de GGD en hebben samen goed overleg. ONS LRK nummer is: 0000000000 Onze rapportages kan u vinden op de site www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Kleine groepen

De BSO is verdeeld in kleine groepen, daar drinken en eten we samen na schooltijd. We bespreken de dag en dan gaan de kinderen spelen in het speelparadijs of iets anders doen waar de zin in hebben.

Zieke kinderen

In overleg met management kan uw kind bij ons komen in de ziekenboeg. Te zoek voor school maar niet zo ziek dat het de hele dag de ouder wil/moet zien. Er wordt dan niet gespeeld in Balloe.

Activiteiten

Er worden diverse activiteiten aangeboden. o.a.: Balloe, drummen, huiswerkbegeleiding, knutselen, lezen, gezamelijk ontbijt en warm eten.

Halen en brengen

De kinderen kunnen worden gebracht en gehaald naar de scholen in en om Steenwijk. Denk aan TUK, Giethoorn, Eesveen, Steenwijkerwold. De ouderen kinderen kunnen zelf op de fiets komen en gaan. Hiervoor moet wel een zelfredzaamheidsformulier voor worden ingevuld.

Het team

teammain

Het team van de BSO

De medewerkers zijn allemaal gediplomeerd met minimaal SPW-3 of vergelijkbaar. Ze hebben hun VOG  en kinder -ehbo. Er is altijd een BHV-er aanwezig en we werken met stagiaires.

De kinderen zijn in goede handen.

Onze activiteiten

activities

Balloe speelparadijs

Wat is er nu fijner dan spelen in een speelparadijs als je in de BSO bent? Rennen, springen, heerlijk bewegen of het nu goed of slecht weer is.

Op de tijden dat Balloe open is, kunnen de kinderen van de BSO hier spelen onder begeleiding. De kinderen krijgen een herkenbaar shirt/hesje aan.

activities

Muziek

Wat is er nu fijner dan even lekker op een drumstel Drummen. Je uitleven, hier kan het.

Als de ruimte er is op de groep.
Dit gaat in overleg met de leidsters.

activities

Huiswerkbegeleiding

Voor de kinderen, die extra begeleiding nodig hebben, dit kunnen wij aanbieden tegen een vergoeding. Dit kan ook logopedie zijn

Huiswerkbegeleiding indien dit nodig is. Dit wordt afgestemd met de ouders.

activities

Ontbijt

De kinderen , die komen tussen 6.00 en 7.00 kunnen om 7.15 gezamenlijk ontbijten. Tegen een kleine vergoeding. Dit is berekend via Nibud

Elke ochtend om 7.15 uur in de grote keuken.

activities

Warm eten

De kinderen, die er aan het eind van middag of 's avonds zijn, is er warm eten.
Dit graag de dag ervoor doorgeven. Ook wat betreft vlees,vis e.d.
Dit eten we gezamenlijk in de keuken.

Alle dagen dat de BSO open is om 17.30 uur.

In de grote keuken.

Onze fotogalerij, komt in het ouderportaal

De tarieven

Service Image

Vast contract

Vaste contracten zijn er voor de gezinnen, die elke week dezelfde uren op de zelfde dagen afnemen. Vakanties vullen we in overleg in. Hiervoor geldt hetzelfde uurtarief.

Service Image

Flexibel contract

Flexibel contract is voor ouders, die in ploegen werken of en studie volgen niet elke week/maand vaste dagen. De uren worden per periode doorgegeven. De vakanties worden niet standaard meegenomen

Service Image

Incidenteel

Soms heb je ineens of tijdelijk opvang nodig. Door ziekte of andere reden. Bij BSO Steenwijk kan dit. Vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag uit de brand. Als dit lang gaat duren kan het contract omgezet worden in een vast of flexibel contract.

Documenten

Hier komen de documenten:

  • pedagogisch beleid
  • meldcode kindermishandeling
  • zelfstandigheidsformulier
  • verslag GGD
  • inloggen ouderportaal Portabase
  • .

Contact

Informatie

info@bso-steenwijk.nl

Adres:

Koematen 2a

8331TK Steenwijk

tel: 06-83059483

 

Mail ons: